به گزارش رفسنجان فردا؛ مهندس کهنوجی هدف از راه اندازی شورای محلات را ایجاد ارتباط نزدیک با مردم دانست و گفت: با ورود مدیریت جدید شهر به ۵۰ محله تقسیم و در ۳۰ محله شوراها تشکیل شد.
شهردار رفسنجان با بیان اینکه بخشی از محلات از امکانات شهری مطلوب برخوردار بوده اند و نیازی به شورای محله نداشتند، تصریح کرد: شوراهای محلات با محوریت مساجد راه اندازی و رابطین محلات که نقش شهردار محله را دارند، تعیین شدند.
مهندس کهنوجی از ارتباط مستمر نماینده محلات با شهردار ابراز خرسندی کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته، با اعضای شورای شهر در محلات حاضر شده و مشکلات را بررسی و در حد امکان حل و فصل می کنیم.
وی در ادامه به پروژه درآمد پایداری شهرداری رفسنجان اشاره کرد و گفت: با مشارکت صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران شرکتی ثبت شد تا اقدامات مربوط به حفاری، انفجار و بارگیری و حمل مواد معدنی را انجام دهد.
شهردار رفسنجان ادامه داد: این پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان مشارکت راه اندازی شده و بازگشت سرمایه آن کمتر از دو سال است و درآمد آن در شورای هفتم به بار می نشیند.
وی با بیان اینکه احرای پروژه درآمد پایدار بیش از ۲۰ درصد درآمد شهر را تأمین خواهد کرد، تصریح کرد: شهرداری رفسنجان برای در اختیار گذاشتن تحربیات در حوزه درآمد پایدار آمادگی دارد.