به گزارش رفسنجان فردا؛ فرماندار رفسنجان در جشن انقلاب ضمن تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر یادآور شد: رفسنجان در حال حاضر دارای ۸ هزار و ۲۵۰ کیلومتر وسعت، ۴ بخش، ۶ شهر، ۹۳۲ آبادی و جمعیت ۳۲۷ هزار نفر است.
وی اظهار کرد: قبل از انقلاب ۴۲۷ آبادی در این شهرستان وجود داشت که ۶۵ روستا از برق و ۳۱ روستا از آب برخوردار بودند از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون آمار توسعه روستاها رشد دو برابری یعنی ۹۳۲ آبادی و روستا را نشان می دهد و در همه این روستاها زیرساخت های آب، برق و گاز به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده است.
حسین رضایی با اشاره به افزایش نرخ ۹۸ درصدی سواد در شهرستان و نیز توسعه مدرسه سازی بیان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان ۱۱ مدرسه احداث شده بود که در حال حاضر به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ۶۰ هزار دانش آموز در ۳۴۲ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه درمان در حال حاضر توسعه مراکز درمانی شهری و روستایی به ترتیب به ۱۱ مرکز و ۸۸ خانه بهداشت در روستاها افزایش یافته و خدمات درمانی تقریبا به همه نقاط شهرستان گسترش یافته است.
فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی ایران در ۱۵ محصول رتبه نخست تا رتبه دهم جهان را داراست که افتخار و دستاورد بسیار مهم برای ایران در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: قبل از انقلاب ۶۴ هزار هکتار زمین زیر کشت محصول پسته رفته بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این توسعه کشت افزایش یافته و در حوزه محصول پسته بیش از ۴۰۰ هزار هکتار باغ پسته ایجاد شده است.
وی گفت: از ناحیه این محصول ارزآوری برای کشور ایجاد می شود که در رفسنجان بیش از ۸۰ هزار باغ پسته وجود دارد و در ۱۲ سال اخیر از این باغات شهرستان، محصولل صادر و برای کشور بیش از ۱۴ هزار ارزآوری داشته است.
رضایی گفت: ایران رتبه اول تولید پسته را تا سال های اخیر داشت و اکنون این رتبه به ۲ رسیده است.
وی همچنین در حوزه جهاد کشاورزی شهرستان به تولید روزانه ۵۰ تن شیر و تولید یک سوم مرغ مورد نیاز استان کرمان در این شهرستان اشاره و بیان کرد: توسعه و وجود ۱۵۰ واحد پرورش مرغ و نیز توسعه مجتمع های صنعتی تولید دام سنگین با ۱۵ هزار دام سنگین از دستاوردهای انقلاب اسلامی در تولید مایحتاج مورد نیاز، رسیدن به خودکفایی و بی نیاز شدن از بیگانگان است.
فرماندار رفسنجان همچنین به احداث ۱۶۲ کیلومتر دوبانده سازی راه ها و ۳۷۷ کیلومتر راه روستایی اشاره داشت که در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی راه های روستایی در شهرستان خاکی بوده و وسعت کمی هم در شهرستان آسفالت وجود داشت.
رضایی با بیان اینکه مجتمع مس سرچشمه در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی که از دست آمریکایی ها خارج و به دست متخصصان داخلی و صنعتگران افتاده است کسی فکر نمی کرد این صنعت بتواند ۶ ماه دوام بیاورد گفت: در ایران نبوغ و نخبه ها و متخصصان زیادی داریم که می توانند چرخ اقتصاد مملکت را بچرخوانند.
وی ادامه داد: معدن مس سرچشمه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون توانسته نیروهای زیادی را به کار بگیرد و در حال حاضر معدن مس دیگری نیز اکتشاف شده که این معادن می توانند دورنمای خوبی برای ایجاد اشتغال باشند.
وی در آخر به چهره های ماندگار انقلابی آیت الله هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام شیخ محمد هاشمیان و حجت الاسلام حاج عباس پورمحمدی اشاره و یادشان را گرامی داشت و گفت: این بزرگان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نبودند و در این مسیر کانون های انقلاب اسلامی را در شهرستان برپا می کردند.