به گزارش رفسنجان فردا به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، روح الله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان روز یکشنبه به مناسبت میلاد باسعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در دیدار با فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج رفسنجان و تبریک این روز با اشاره به اینکه در حدود ۲۰۰ روستای این شهرستان مدارسی وجود دارد که عمدتاً متروکه و خالی از جمعیت دانش آموزی است، گفت: در راستای رونق کسب و کار و تولید در روستاها امکان تدوین تفاهم نامه ای بین بخشی وجود دارد.
وی ادامه داد: در این تفاهم نامه آموزش و پرورش می تواند مدارس متروکه و در حال تخریب به دلیل کاهش جمعیت دانش آموزی را در اختیار سرمایه گذاران روستا ها و غیره قرار دهد تا طرح های اقتصاد مقاومتی در آن ها اجرا شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان افزود: با این کار احیای مدارس و پایگاه های متروکه با کمک شرکت مس انجام می شود و بسیج و سپاه و نیز شرکت مس هم می توانند تسهیلات کم بهره در اختیار مردم و بنگاه های اقتصادی کوچک قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: می توان طرح های اقتصاد مقاومتی مانند پرورش قارچ و ترویج صنایع دستی و غیره را در مدارس راه اندازی کرد که برای اهالی روستاها درآمدزایی دارد.
منطقه ویژه اقتصادی ظرفیت های مغفول مانده را می تواند شناسایی کند
سرهنگ محمد پساوند فرمانده سپاه رفسنجان هم بیان کرد: دانشگاه ها در بحث شناسایی ظرفیت های اشتغال و سرمایه گذاری ورود کنند و ظرفیت ها را شناسایی و متناسب با آن مطالبه گری را از صنایع پایین دستی مس بخواهند.
وی ادامه داد: مجتمع مس سرچشمه برخی کالاها و اقلام اساسی را از شهرستان های دیگر تهیه می کند در حالی که در رفسنجان تولید می شود و باید از داخل شهرستان تهیه کند تا کمکی به تولیدکنندگان شهرستانی شود.
سرهنگ پساوند بیان کرد: بسیج این آمادگی را دارد که در بحث رونق اقتصادی و تقویت معیشت مردم آموزش های لازم را ارائه دهد تا با ترویج آموزش ها مردم جذب اشتغال شوند.
وی ابراز کرد: منطقه ویژه اقتصادی می تواند ظرفیت های مغفول را شناسایی و با کمک بسیج آن ها را احیا و تقویت کند.